top of page
  • joostvdh3

Unleash your inner tiger voor de Oudewaterse horeca.

Een actie om onze lokale partners te steunen!

Het zijn moeilijke tijden voor veel MKB ondernemers, maar zeker de horeca krijgt het zwaar te verduren. Wederom moesten de deuren gesloten worden, wederom zijn zij een van de zwaarst getroffen groepen tijdens de pandemie.
En dat met een zeer belangrijke omzetperiode al in het zicht. Menu's waren al samengesteld en de eerste reserveringen druppelden al binnen. Tot wederom de deuren gesloten moesten worden. Razendsnel schakelen veel restaurants om naar de bezorg service voor lunches, brunches, diners en boxen. Maar toch, die wrange smaak blijft.


Tijd voor een oppepper vinden wij bij Fat Tiger. Want dit zijn onze eerste klanten, de supporters van het eerste uur. Degenen die afgelopen zomer enthousiast riepen "Doe ons maar een doosje , mannen!". En ook vele nabestellingen deden. Ons hebben gepromoot bij hun gasten, speciale Fat Tiger cocktails hebben gemaakt en zelfs desserts met onze Limoncello gemaakt.


En dus kwamen we in actie. Unleash your inner tiger voor de Oudewaterse horeca. In allerijl worden er snel dozen vol reageerbuisjes besteld, kaartjes ontworpen en geprint. De buisjes gevuld met limoncello en ingepakt met een kaartje. Iedereen die afgelopen kerst een box of diner bestelde bij een van de restaurants in Oudewater die Fat Tiger schenken kreeg in zijn of haar box een gratis shotje Fat Tiger. Met het kaartje kan een fles Fat Tiger met korting worden gekocht bij onze lokale slijterijen en wijnhuizen, ook lokale ondernemers die in deze tijden de omzet goed kunnen gebruiken.


Op social media is de actie goed opgepakt, waardoor we het enthousiasme goed hebben kunnen volgen! Wij hopen dat onze partners snel hun deuren mogen openen en dat u weer kunt genieten van een heerlijke Fat Tiger!


Een goed en gezond 20222 - Unleash your inner tiger

Joost en RogierRecente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page