top of page
  • joostvdh3

Horeca en Winkels - Voldaan Oudewater

Tijdens de pandemie is Oudewater een hotspot rijker te worden. Want voor de goede pizza kun je tegenwoordig terecht bij Voldaan Oudewater. Op een gezellige borrel avond zitten vrienden Daan Hendrikx en Sander Kwakkenbos te filosoferen over wat er nog ontbreekt in het Oudewaterse horeca aanbod. Het perfecte idee laat niet lang op zich wachten: pizza's!

Bij Voldaan serveren ze geen gewone pizza's. Maar alleen de allerbeste ingrediënten naar goed Italiaans gebruik worden gebruikt.

De pizza's hebben originele namen zoals een heilige Daan, waarvoor San Daniele ham wordt gebruikt. En een pizza margaritha noemen ze voldaan gewoon een pizza Margreet.


Het deeg voor de pizza's is ontwikkeld door Chef-kok Sander en pizzabakker Lennart de Graaf, die het team is komen versterken. En na veelvuldig testen is de perfecte mix qua stevigheid, bite, smaak en dikte ontstaan.


Bij Voldaan Oudewater is Fat Tiger Limoncello te bestellen als "aperativo Italiano" ,een heerlijke cocktail met prosecco en munt. Een moment waarop je naar goed Italiaans gebruik geniet van "de opening van de maaltijd".


Voor meer informatie of het bestellen van een pizza kijk dan op voldaanoudewater.nl


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page