top of page
  • joostvdh3

Horeca en Winkels - De Willemshoeve Woerden


Een historische boerderij, een warm welkom voor alle feesten en partijen.

De Willemshoeve werd in 1672 gebouwd door Adolf van der Win uit Delft.

In 1678 ging hij er zelf wonen met zijn vrouw. Sindsdien hebben vele families geleefd in dit eeuwenoude pand, dat vanaf 1946 De Willemshoeve heet. Vanaf 1976 is de boerderij eigendom van de Sint Franciscus Stichting uit Woerden die het pand aankocht om met de huuropbrengsten goede doelen te ondersteunen.

Sinds januari 2017 is het ondernemersechtpaar Ad en Gerda Brak uitbater van De Willemshoeve. Daarmee heeft het oude verhuurconcept een upgrade gekregen. Ad is topkok, cateraar en horecaman van het eerste uur. Over zijn gasten: Hij denkt graag mee over de vormgeving van een feest/bijeenkomst. Bovendien staat hij vaak in de keuken om voor zijn gasten te koken, of dat nou voor een diner, buffet of borrelgarnituur is. Zijn vrouw Gerda is verantwoordelijk voor de administratie en de personeelszaken in het bedrijf. Ze is ook een echt mensenmens en zet voor haar gasten graag de puntjes op de i. Welke partij er ook wordt gehouden, geen detail ontgaat haar.

Hun kracht: aanvoelen wat hun gasten willen, meedenken, inspireren en iedereen een warm, welkom thuisgevoel geven in De Willemshoeve.


Onlangs hebben Ad en Gerda de buitenruimte van de Willemshoeve een upgrade gegeven, de tuin is voorzien van een prachtige stretch tent die is aangekleed met mooie details en stijlvolle verlichting. Hierdoor ontstaat een aangename indoor - outdoor ervaring, een absolute meerwaarde in het volmaken van de beleving van uw feest.


In de Willemshoeve is Fat Tiger Yellow Limoncello verkrijgbaar voor ieder feest of partij.


Voor meer informatie kijk op www.dewillemshoeve.nl


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page