top of page
  • joostvdh3

Horeca en Winkels - Brasserie Joia Oudewater

De culinaire glimlach van het Groene Hart.

Aan de Havenstraat in Oudewater is Brasserie Joia gevestigd in een schitterende historisch gebouw, naast het gezichtsbepalende Stadhuis van de stad. Het onlangs verbouwde interieur is een stijlvolle combinatie van een industriële look met een knipoog naar de historie van het pand.

Gastvrouw Sanne Miltenburg en Chef kok Matijs van Zelderen presenteren een 6 wekelijks wisselende kaart die een mix van "Brasserie Joia klassiekers" en vernieuwende gerechten uit diverse keukens bevat. Alle gerechten zijn in een kleine en grote variant te bestellen, waardoor het mogelijk is om een mooi divers diner samen te stellen en samen te genieten van meerdere gerechten van de kaart. De wijnkaart is opgebouwd met een fijne selectie wijnen uit Italië, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en Zuid - Afrika. Voor ieder gerecht en in iedere prijscategorie is een mooi glas te vinden.

Bij Brasserie Joia is Fat Tiger Yellow limoncello verkrijgbaar in een heerlijk dessert, om op een subtiele manier kennis te maken met de smaak van ons product. Op het terras en in het restaurant is het mogelijk om een mooi glas, cocktail of een fles te bestellen en via het online portal zijn de flessen binnenkort te bestellen als geschenk.


Voor meer informatie of een reservering kijk op brasseriejoia.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page